27 Ogos 2009

Gua dengan helmet memang tak dapat dipisahkan.



Masa ni gua nak lekas2 balik pasal kat depan bus stand bersepah pelajar2 puteri. Di samping itu, gua ingin menunjukkan eksoz buatan sendiri dengan bunyian aneh memecah kesunyian alam. Motor gua time ni bukan lah laju sangat kerana gua hanya mementingkan aspek gaya dan prinsip permotoran sahaja. Bawa laju2 pun, bukan dapat naik podium masuk muka dalam Harian Metro ruangan sukan lasak.

Fakta menarik : Hanya seorang sahaja gambar di atas menjadi ustaz. Yang lain semua tak nak dengar cakap Ustaz Kamarudin seluar bell-bottom. Semua nak tunjuk degil.

9 ulasan:

beemer berkata...

mmg retro n klasik beb!!!

Amir Ariff berkata...

haha, zaman sekolah mmg suka kacau pompuan..

Webmaster@Echam berkata...

muahahhaha.... lama giler gambo nihhhh... zaman muda2...

FIRZA berkata...

woit...thun 93..lme gile.....

gunx berkata...

beemer, amacam? Ada gaya azroy tak?
Amir, baru true.
Echam, ingat senang ke nk posing mcm tu?
Firza, lu time tu mesti hingus tak bersapu lg kan?

Tanpa Nama berkata...

hai abg helmet...boleh berkenalan?

gunx berkata...

tanpa nama, hah! bak sini bisness kad.

Tanpa Nama berkata...

kwe suka fakta awok... haha.. aku dulu sek arab pun kena paksa... hahahahhhaa... qidey..

Tanpa Nama berkata...

kwe suka fakta awok... haha.. aku dulu sek arab pun kena paksa... hahahahhhaa... qidey..