30 Ogos 2005

fully-foonique




Mlm tadi , my plan nak beli brg dapur kat Carefour Subang Jaya...ttp misi utama aku adalah membeli henpon utk menggantikan yg lama yang tidak memenuhi tuntutan nafsuku yang kepingin kapasiti storan yang teramat besar.


maka, berangkatlah kami anak beranak ke sana...dan yang penting listkan dulu barng nak beli .. dulu yoyo jek kata ingat kat kepala, sampai kat market, terhegeh2 recall list barang...so sblm mask kereta, list down ...

dan antara senarai barang adalah HENPON !! hehehhee
kat tingkat atas , aku ushar banyak booth jual henpon , ushar one by one...target aku storage besar, loud speaker, kaler skrin ..dah tu jek ...

so, aku ternampak bende alah ni ... NOKIA 6610 ,,nice looking..buttton pun cun .. shape lawa....ok ... kasi amek ni .. aku mahu tengok...apek tu pun kasi aku sambil mulut dia membebel2 meracun aku suh beli.. aku memang nak beli sangat ... harga pun rasa dalam bajet, aku pun ushar satu2 feature dia...yerp! memenuhi nafsu sarakah aku .....hah ! bungkus !!! cepat2 .. aku nak beli barang anak aku plak .. AY dah merengek dah .. mungkin buntut dia dah bocor...

lepas tuh . shopping aa beli barng...utk AY , aku beli kan tikar getah yg tertera objek2 binatang...kaler dia pun meriah .. kot2 leh ransang otak dia dengan kaler ni ....lately pun dia dalam proses nak berdiri ...c'mon AY !! u can do it !!

3 ulasan:

salman ® berkata...

uiiyoo..hp baru tuh. aku masih setia dgn 8310 oren aku. dtg giler dia..time type sms pun leh shutdown. ehehe

sgarul berkata...

beli la henpon yg ada pen takdek dakwat tu.. baru la membazir sikit.. kui!

Tanpa Nama berkata...

Pet friends, when I take not asked for secure anyone to alleviate, but survival is such a cruel thing, that
suffer with to request for help. I'm in a darned grave state of affairs, expect Your friends, help
they can, how much can. I will-power be pure grateful to You.
Perfect Money U 1557851 E 1512655 send: alexxx767@gmail.com
PayPal : alexxx767@gmail.com