22 November 2004

Hello world


kalau dalam programming , term ni agak popular..
ia menandakan bermula proses pembelajaran ...
belajar bertatih, belajar buat kesilapan, etc...
gituh aa anak aku skang ...

berjaya didownload pada pagi Ahad, 7/11/2004, 9-15 pagi di KJMC (Kelana Jaya).
Alhamdulillah, aku berada di labour room menyaksikan wife aku strggle...


pasal darah, aku tak de masalah sangat, pasal dah praktis tengok darah
masa orang sembelih.... so, tara hal...
senang je deliver, doktor pun puji, pasal senang nak deliver...
alhamdulillah...

one thing for sure, kesabaran kene upgrade time2 wife nak deliver...hehhe...
aku bertuah pasal diuji time bulan mulia Ramadhan , dapat praktis sikit2...

tapi kenangan manis aku...
hantar wife bersalin naik motor jek ..
ye la , bukan expect pun, kira nak check up jek ..
naik motor siap2 leh gelak2 lagi, bawa pun slow motion jek ...

aleh2, doktor Fatima Najla sound,
"Wife awak kene tahan, pasal baby dah turun "
Tercengang aa aku .... gurau ke betul2 ni ..

Doktor arahkan , reserve single bedroom kat wife aku (aku pilih sebenarnya...)
tapi part yang best, wife aku tak sakitpun ..
so, kitaorang round2 je aa KJMC tuh ...

wife aku pun blank.. betul ke nak beranak ni ? tak sakit apa2 pung ? hehhe...
aku call aa mak + mertua , Marsitah masuk wad, mungkin mlm ni atau pagi esok beranak ...

mak aku paling gumbira ... pasal cucu pertama ..
mak aku kat Lipis , lex je . ... pasal cucu ke 7 ..hehhe....

mlm tu , dr kasi pil ntah apa ke nama nyer ..
terus wife aku sakit ...
sampai pagi aku tak tidur ...
pagi Ahad, terus masuk labour room..

doktor Fatima menjalankan tugasnya dengan begitu profesional...
Nah! dah kuwo Ahmad Yassin ...

Hello World !

Kredit : Gambar dari lensa kamera digital Salman

3 ulasan:

salman ® berkata...

dah besar leh lawan Naim lawan 'geram'..ehehe
tahniah gunx. welkam 2 da club.

gunx berkata...

lawak tul anak ko man ...
aku tak tahan tengok time dia buat tuh ...

aduhhh!!!

Suhaimi berkata...

tahniah bro! insyallah bila senang nanti aku melawat gunx jr....