14 Mei 2004

Cermin Mata dan Pencuci Tandas ...

haha...
every morning , tugas aku kene cari cermin mata wife aku ...
selalu lupa letak kat mana ...
dan selalunya aku yg dapat tahu kat mana dia letak ...
atas tv la, atas lemari la , atas peti sejuk la, atas kolah la,...
hahaha....

this week rasanya nak kene buat chck up rasanya....

kenapa aku timbulkan isu pencuci tandas ...???
pagi tadi lepas aku hantar wife ke tadika ..
aku singgah 'melabur' di tandas kat masjid nearby ...
tup! tup! baru cuci rupanya ...
iskk! tak kan aku kene menapak cari tandas lain ??? hehhee...
terpaksa proceed ... ehehe....

tapi one things aku fikir...
letih wooo.. cuci tandas... dah bersih, ada plak ada orang pijak ..kotor balik ..
aku terasa pasal aku pernah kerja cuci-cuci nih ...
masa semester break , aku kerja cuci kantin ...
perghh,.. dah berkilat lantai aku cuci ,,,
ada je mammat lalu ... kotor balik ...
nak jugak aku hempuk ngan penyapu kat kepala dia..hahhha..

dah aa... aku nak kerja ..


1 ulasan:

gunx berkata...

test komen ....