21 Januari 2010

Yes or No utk design tee Palestin ini ? (part 2)



YES or NO ??

19 ulasan:

Ismail Othman berkata...

yes

reverie berkata...

this is a yes.

rahimin idris berkata...

yes. tak serabut sangat.

Tanpa Nama berkata...

lingking pak

citahrudin berkata...

yess...tapi mcm pnh nmpk r...
tapi agak2 design ni terkaver x ngan tudung?

abdul hadi berkata...

linkin park? hmm boleh la.. yes!

Tanpa Nama berkata...

Salam Gunx,

Saya tengok ok dah. Tapi topi combat yg bulat tu tukar dengan selendang palestin (petak petak merah putih) lagi ok.

Topi combat bulat tu looks too american. Remember Sergeant Saunders?

-UA-

ayobkelubi berkata...

what linkin park?. asal linkin park semua orang yes?.

kalau betul nak true pejuang sejati,jgn amik design ni. linkin park pun dari amerika.

punca palestin tak bebas2 lagi sebab apa?. sekutu israel paling kuat siapa?.

kalau suka design linkin park maksudnya suka negara asal linkin park kan?.

mana matlamat pejuang sejati ni geng?.

gunx, biar design masuk dlm hati orang. alang-alang nak menyedarkan. biar sampai tersedak.

Abdul Munir Sanusi berkata...

gua cakap YES.

kalau publish ini design gua mau angkat 5 biji

Hasbullah Pit berkata...

Cantik
TAPI, kalau leh diubah suai supaya bendera tu lebih besar lagi OK

member hang berkata...

ok nice ...

Fahmishah berkata...

Setuju dengan ayobkelubi. letakkan unsur islami. baru true pejuang islam.

baim berkata...

setuju banget.. bg la kata2 semangat skit maybe kat belakang atau sisi lengan mcm long live Palestine atau lain2 yg baik lah.. jgn lupa design lengan panjang.. utk muslimah

Siti Nurbaya berkata...

apa kata kalau tgk kat tukar tiub punya blog..ada satu imej yg cun..amacam?

link
http://tukartiub.blogspot.com/2010/01/mari-berkenalan-dengan-pflp.html

jie berkata...

i loike..lgn panjang xde?

Azizul Salehudin berkata...

no.

Me & My Self berkata...

no utk gmbr linkin park..
design boleh tambah dekat tepi lengan letak bendera palestin tpt polis letak tanda pangkat..

masyhumi berkata...

yeh

-man ana- berkata...

Salam, menarik. Cuma bila sisters pakai tercover dengan tudung mereka yang labuh. So, mungkin boleh buat sekali design untuk sisters yg labuh dan berlengan panjang.

Terima kasih