07 Ogos 2009

King of apa pun wa tak tahu kes ni.

"ngape ?", gua soal serius.

"Ye la , resume dia ni sedap dah. Memang ngam2 orang kabo.", rakan gua mengeluarkan keluhan satu per satu. Pelik jugak, ambil je la dia bekerja.

"Jadi, apa masalahnya sekarang?", gua sedikit perihatin.

"Ni ha...ce aok tengok..tak senonoh betul...", dia hulur.

Gua mula baca dari atas ke bawah. Macam baca surat kabar Cina.

"Huh??? "

kepalabana@hotmail.com ?

"tu la koi kabo...cari la alamat lain kalau nak gengster sangat pun. Soal cari kerja , prinsip2 hidup kadang2 kene tolak tepi kejap" , rakan gua dah mula mirip2 nak mencarut.

Salleh Kamil dulu apply keje kat Jalan Ampas pun, tak de la nak tayang gengster cam ni.

9 ulasan:

Pipiyapong berkata...

Budok mana tu? Kasi tau keh. Keh nak kasi tendangan satu. Baru dia tau langit tinggi rendoh.

beemer berkata...

kasi starlight sedas atas kepala ... haha!

s@yangh@sni berkata...

salah ker???

(tak faham)

Webmaster@Echam berkata...

Kah..kah..kah... Lawok2... Camtu punyer gengster pun ader....

FIRZA berkata...

kepalabana pun sedap pe.....

gunx berkata...

beemer,
hahaa..

s@yangh@sni,
heheh..tak salah, cuma tak sedap.

FIRZ.A,
hehe...ntah la , dah nak kiamat kot.

Tanpa Nama berkata...

aku menulis bukan kerna nama

gunx berkata...

tanpa nama, ceh!

salman ® berkata...

aku rasa mcm kenal empunya email tu. ahahah

tp aku rasa dia dh tukar kot email dia..kalau tak..takkan EDS leh hamek dia..ahahahah