18 Januari 2008

Scene Area Masjid Nabawi Yang Original


Snap ni wa capture setelah melalui 3 makam yang mulia. FYI, di bawah kubah hijau itulah terletakknya 3 makam tersebut. Kita perlu melalui pintu Salam kendian jalan terus , makam akan berada di sebelah kiri anda. Kendian jalan terus ke pintu Baqi' utk keluar. Anda perlu memilih masa2 yang sesuai kerana jika tidak crowd yang ramai menyukarkan pergerakan. Paling penting, jangan menyakiti orang ketika dalam crowd.

2 ulasan:

isman berkata...

ehh skang dh bleh bawak camera phone kah? dulu time aku gi, abis sumer dia rampas.

ada skali nih, ada lah sorg hamba Allah ni dok seronok record dalam masjidil haram, pastu kena tahan and the phone was confiscated. sayu jer hamba Allah tuh jadi nyer.

tp tak tahan, Azam ada amek gamba background kaa'bah tuh, jeles tul!

gunx berkata...

tak leh sebenarnya, tapi buat hati kering je...
hehhhehe.....