25 Januari 2006

Lelong ! Lelong !

hehe... aku tak paksa, in case kalau korang nak aa...aku ada jual starter pack seplo hinggit XPac....hehhe...frankly aku termasuk dalam golongan tak pandai berniaga, aku dah berniaga dulu . darjah 3 , jual Sagon , mende dia silap tngok macam Ganja , pack dalam plastik aiskrim, pergh....sambutan tak hingat gak , aku dapat collect 100 hinggit beb !! satu pencapaian yg agak unggul dalam usia begitu hijau , mak aku satu sen tak hamek, padahal dia yg key person buat mende tu .. aku just interface ngan customer .. paling best ,,, aku jadi glemer kat skolah kerna 'ganja' nih... yg tak best, cikgu membenci aku kerna sekolah tercemar dengna sampah Sagon aku .. ceh ! hampeh bebudak ni ...

err.....korang nak ke XPac aku ni ???

3 ulasan:

salman ® berkata...

kah kah
merasalah sebagai staff TM

elly berkata...

my biras secratary dato shazali pun kena jual starter pack ni...hehehe

efandi berkata...

pakcik yang panjat tiang telekom utk repair line pun jual prepaid gak. ko ader no yang cantik2 tak.