13 Disember 2005

Amarah , Meluat

ceh ! kene lagi hack , aku dah jadi lali lak jadi mangsa hacker, dlu aku kalut semcm, la ni aku jadi cool jek .. nnt aa bila otak aku segar dan stabil , aku cari solution, buat masa ni, aku biarkan hacker ni yamsing dengan kejayaan depa menDOWNkan site palestinkini ,.... erhhmm,....

dalam suasana berduka nestapa ni , aku nak share satu citer lawak , mende ni depan mata aku terjadi, masa tu aku on the way back to KL, aku singgah kat RNR lancang kerna hendak bersantap, sedang aku mengusyar lauk pauk, terpandang aku pada satu mamat ... aku rasa dia ni minat Linkin Park pasal dressing dia ke arah group poyo tuh ...

lengkap dengan pakej rambuat tak mandi setahun, baju lusuh stok kene clorox , sluar bermuda dengan rantai bulldozer tersemat kemas tersangkut dipinggang, tapi satu aksesori yang menarik perhatian adalah bibir dia bersubang .. wahhh...rock aaa tuh ..! aku terfikri camne dia nak makan ikan keli tu nnt ,????

payah tu beb ! kalau leh makan pun, tka dpat menikmati kerangupan daging pada tahap premium...so aku peratikan gelagat dia ... tup! tup! sambil mata2 dia ushar line , dengn senyap2 dia tanggalkan subaang tu dari bibr dia ...

Lohhhhhhhhhh!! plug and play rupanya !! aku ingatkan built-in !! hahahahhaha......kuikuikui!!!

rock uuuuu !!! hahahhaa

2 ulasan:

1kHz berkata...

tak rock la makan ikan keli.. heheheh..

aku rasa org yg hack geng2 israel la tu.. tak guna betul..

DeLinn berkata...

hahaahhaah

lawak giler kekekekekek