22 September 2005

Mawi : UMNO ke PAS ??



hahha...lawak aa orang Malaysia ??? punya aa nak tarik crowd , guna aa mamat ni utk kepentingan partai(Mahfuz Omar cakap cenggini)
masing2 ...

mamat tu artis ,dah dapat jemputan , pi je aa... ada masalah ??
hek elehhh....kecohh aaa....!!
part paling menggelikan hati aku, paksa lak dia secara indirect masuk parti depa ...bende ni tak leh paksa2 , bukan cam kambung gurun , leh paksa2..be real man !!

cari aaa modal lain nak tarik crowd!! nuhhhh.....cari orang susah2, tolong depa, buat program bantu anak yatim, cari penyelesaian kes dadah, belia benci dadah la katakan ..maslah sosial, ni tahu salahkan remaja .. tak nak selami msalah , apa root cause dia...ni terus ban ....

mungkin family hancur, hiburan kat tv melampau ke , majalah londeh sana , londeh sini, family tak tahu agama...main taram jek .. aku cium ko , ko cium aku ...

kunun2 western aa tuh ...

masing2 ada tanggungjawab ....


GIGI (part 2)
mlm tadi aku tertidur kat klinik gigi, punyalah panjang Q, kul 9:30 mlm , baru dapat turn, fasa pertama rawatan akar gigi wife aku bermula...wife aku wat muak cuak...tapi aku buat2 tak nampak .. malas sangat layan ... kang tak jadi lak ... aku layan AY lagi bagus ..... tapi aku nampak indeks kecuakan dia melebehi paras normal...hahha....

Dr Firdaus memang bagus...frenly giler beb! walaupun aku tahu die penat layan patient yg ramai giler mlm tadi , ttp senyum dan bertanya khabar....

lepas operation....

"Ah .ahh bang! tak sakit laaa...."
aku senyum, sambil dalam hati "dah 2 tan isi bius , memang aaa...."

1 ulasan:

DeLinn berkata...

Betul lah Gunx. AKu boring betul. Ambik peluang sungguh. Dia tu penghibur, suka hati dia la nak memberi hiburan kat mana pun. Ish tak pasal2 dah libatkan politik pulak. Politikus sungguh!