19 Ogos 2005

Patriotik

aku lalu dpn petronas kat kj semlm, masa tengh sibuk ushar kete nak kuwo simpang, aku perasan 2 mamat sedang melambai2 orang lalu lalang dengan memegang bendera Jalur Gemilang (JG). eh! ni taktik apa ni ? tapi aku rasa cam kelakar pulak tindakan tu, psal membazir sumber tenaga jek....macam mcD , dia letak patung bodoh tu kat depan. konfirm dia senyum 24 jam sehari.


yang mamat tu , ye la manusia..ada masa nak kentut, tahan ber, rimas peluh kat celah ketiak, bahang sang mentari, lawak bodoh rakan sekerja, fikir kredit prepaid dah 2 bulan tak topap, etc , etc .... di samping tenaga muda mereka yg tak di utilize sepenuhnya .... ergh...ntah aaa....just terfkir....

3 ulasan:

salman ® berkata...

iklan merdeka petronas "kalau nak berjalan..pastikan ke depan bukan ke belakang"

gunx berkata...

iklan tu memang world ... cuma ada part dia berdancing tu, aku tak berkenan sangat ,,,, hehheheh

tapi mesej dia sampai dan teramatlah kreatif...

aku kasi 5 out of 6 star ...hehhehe

Akram berkata...

zaman dolu2 skolah inggeris banyak, tu pasal ada bab dancing tu kot :)