07 Julai 2005

Iklan Lagi ...



aku tertarik ngan blog mat jan citer pasal library...korang mesti tengok iklan awek bertudung ushar jantan jambu kat library tu kan ? aku jadi pelik gak skrip yg last tuh ...


awek : Lama tak datang perpustakaan?

balak : Tak dapat tumpu study la kat situ.


kepada wakil syarikat syampu tu aku ingin bertanya

1-apa yg korang nak utarakan sebenarnya ?
2-kenapa laki tu absent bbrp hari menyebabkan minah tu tak senang duduk kat library ?
3-aku respek pasal guna model bertudung, tapi nampak minah ni pulak gedik...tunjuk aa ada unsur2 kesolehan sikit ..hehhehe...dia tolong orang tua ke ? menjahit ke ? ternak platipus ke ? memasak ke ...

antara iklan yg telah menitiskan air mata mahal aku so far ...

1-iklan raya Celcom (yg budak tunggu bapak dia pulang dari tangkap ikan)
2-iklan raya Kurnia (scene salam sambil kasi hadiah)
3-bersamamu (ni bukan iklan aaa...)

5 ulasan:

salman ® berkata...

awek : lama tak dtg perpustakaan (suara garau)
balak : skaaalii jantannn daaaa...

Kumprinx berkata...

aku saspek kan, balak dia tak dpt tumpu stadi sebab awek tu cun sgt. paling sadis, balak tu mengalami masalah disfungsi erektil dalam hubungan intim. ataupun dia memang tak ngam stadi dalam library. barangkali..

sgarul berkata...

dia tak datang library sebab tak renew dia punya keahlian tu.. kui!

bayam berkata...

dia tak amik exam OPAC la.. pasal takleh nak pinjam buku.. keke

delinn berkata...

aku setuju gunx. Nampak beno leee gi library nak mengusha org. Bukan nak setadi.. sabar je lah.