13 Jun 2005

I;m a butterfingers guy !!

tak de kaitan ngan kumpulan grunge tuh ..., kalau korang tengok makna butterfingers =" A person who tends to drop things"., .. dan aku rasa aku jatuh dalam kategori tuh .. walaupun aku dah set utk berhati2 , tapi tetap jatuh jugak ... korang ada tak sama spesis ngan aku ????



the apprentice -> week 6 review



mlm tadi , tak berapa syok assignment dia dan ganjaran menang pun tak best compare minggu sebelumnya ,, dan yg menang pulak book smart ... secara jujurnya aku prefer book smart kalah , pasal design derang tak lawa, tapi bak kata trump's right-person, "Kita buat ni utk Sony bukan utk komuniti .."" , yerp ! that;s right ...PM book smart pun amek langkah bijak pi jumpa kutu tepi jalan ajak berdiskusi komen pasal design derang ... mamat tu komen itu ini ,, dah terus PM ambil langkah drastik ...pada awalnya ... nampak cam dia blur nak design apa .... big picture tak nampak.... but his management skilll superb giler !! orang bawahan cam best je keje ngan dia ...

BUT

vice versa ngan street smart, bende kecik tu pun diperbesarkan .... minah tu tahu aa suka berdikari , kene bebel terus naik hangin .. hahhaa...si PM yg kene fired ni amek isu ini utk menidakkan kefire-an atasnya .... tapi kene fired jugak ....hehhee......itu isu remeh jek .... isu besar !! HANG TAK DELIVER GOOD RESULT !!! heehe......

1 ulasan:

perkasih ifirhaq berkata...

This time nyer task, x mencabar sgt lah.. it's more towards being artistic to reach target market..
Art in the form of mural/grafitti nih very subjective.. So kalau nak buat iklan on mural, pattern thinking nyer pasti community 'expression'.. So aku rasa, kalau just paint iklan Sony PS2 (yg sesuwei lah dgn produk) dah mencukupi utk pattern breaking ditambahkan lagi dgn style grafitti..hehehe