24 Jun 2005

Acara bebas

pagi ni aku + family wife aku pi ronda2 kat pekan sehari di Pagar Sasak dan Kg Lemau (dah dekat ngan Merapoh)...tak happening sangat pasal tak crowd sangat ttp harga ni memangn mengujakan ... paling aku tak tahan .. petai !! besar2 beb! rm2 hinggit jek ..!! aku belasah aa beli .. kat KJ jgn harap dapat camtu .. dah la mahal , buruk la tuh !! hahaha..! adat meniaga ...bukan tekak depa nak melantak !! best gak .. sempat snapping2 ....

Boy !
tahniah kepada Mr Labu kerana dapat title Ayah !! selamat berjaga malam dan belajar SABAR dalam erti kata sebenar !! har har har har !!

3 ulasan:

Suhaimi berkata...

dah sampai merapoh naik laa gunung tahan.. 2 hari leh sampai puncak...

salman ® berkata...

gunung ajer ekau ni...

DeLinn berkata...

gunx
aku pulak baru sampai kat machang kelate ni. Tadi pegi pasar siti khadijah, memang betul. Petai dia murah2 dan elok. Abah aku pun kasi hangkut bebanyak hihihihi