27 April 2005

sad ending


aku cukup anti kalau drama tuh sad ending....kalau korang terperasan satu drama tajuk apa ntah ...mula2 cukup bagus jalan citer dia tapi still stereotype aa....wanita kampung masuk U , cultural shock dengan urban people...balak dia kat kampung mula2 frust gile (habis masa dok tepi sungai , sambil menung ...cis! alangkah tak bestnya tindakan dia...) tapi at last dapat buka kedai jahit sambil tetap mengekalkan trend rambutnya...har har har har !!

yg si x-awek dia ni ...mula2 ok aa belajar .. tapi terbekenalan dengan sorang pereka fesyen .. biasak aa terjebak aa...mula2 glemer tak ingat ... at last main dadah pulak ....cis !! pompuan ngan dadah cukup kontra .. aku tengok pompuan hisap rokok pun , rasa nak kasi figure four leglock ...(pernah aku tengok perempuan bertudung litup menghembuskan asap rokok....wahhhh!!! memang &*&*&*^**^#!!! )

balik pada citer tadi, last2 pompuan tu kantoi .... balak dia kat kg kawin ngan pompuan lain ...wahhh...sudah jatuh di timpa server aa pompuan tu tadi ..!!

tup! tup! tamat citer ...lohhh .... tak membina sungguh citer ..... !!

RATE : -5 bintang

3 ulasan:

bayam berkata...

hehehehe org2 belah sana mmg tak suka beno ngan cite sad ending nie..

Tanpa Nama berkata...

alah.. tajuk cite tuh ..Amira.. apa ntah.. betul tak?

gunx berkata...

ye ... tu aa tajuknya ....