01 Mac 2005

I.B.U

mak aku call semlm, dapat arahan , suh balik minggu ni ... YES MOM!! tarak hal nyer.... dah lama katanya tak gomol AY...kali ni aku nak rempitkan family aku ke Kuantan, any sajes-sion ? Cerating ? TC (banyak skatters situh) ? , Taman Gelora for karipap XXL ? any ?

tapi matlamat aku sebenarnya nak ziarah abg ipar yg sedang sakit tenat sekarang ? doakan ye ... kesihatan dia ....
Sen : jom pekene teh kat Batu Hitam ... ada branik ? hang balik kan this week ? :)

3 ulasan:

bayam berkata...

weii smlm g KD apsal x singgah umah aku?

Suhaimi berkata...

aku hari jumaat dan sabtu ada kat sg ular.. pasal ahad tu nak pi kenduri member aku kat KL.. so jumpa sabtu ok kot...

gunx berkata...

aku maghrib di surau rumah emran.,
cepat2 blah.... cos beli susu anak ... dah habis stok ...lagi satu alasan aku , takut terlupa jlan balik ...pakai memory jek map yg emran kasi ... takut terlupa ...