22 Januari 2009

manusia melawan mesin.



kita harus berterima kasih kepada teknologi. masa dan tenaga kering2 dapat dijimatkan. hah ! sebab tu orang2 tua dulu bermati-matian suh anak2 jadi jurutera. sebab nak menyenangkan manusia2 di muka bumi ni la.

hah ? tinggal sorang lagi. gua di belakang. pak cik di depan gua rakus sekali menyuapkan wang tunai
ke dalam mesin.

trerrrttt !! mesin membuat kiraan wang kertas.
tretttttt !! .pak cik berlalu gembira. dah la tua, pandai main mesin ATM lak tu.

sekarang giliran gua.

deposit tunai gua select dengan yakin.

sekonyong2 .....dia tulis kat skrin THIS MACHINE IS TEMPORARY OUT OF SERVICE.

kita harus berterima kasih kepada teknologi. masa dan tenaga kering2 dapat dijimatkan.

GEDEGANGGGGG......!!! !
lu ingat Jet Li je boleh buat ??

3 ulasan:

alif-mikail berkata...

ganas2..

abang tahu dak.. mesin ATM ada kamera.. hahahaa siaplah lepas ni..

ah tok berkata...

Biasanya, mesin juga menguji kesabaran kita.

Anggaplah itu ujian yang sekelumit cuma di dunia yang fana ini. Sabor la ye...


.

bayam berkata...

lu rileks je bro.. kadang2 kojap je dia jadi camtu.. bbrp saat kemudian dia ok balik hehehe..

tak pun mmg duit dah penuh mesin tu..