29 Oktober 2008

Kaunter dibuka.



Awal2 cakap, gua bukan lah champion mana bab2 haji, cuma ada sikit2 la experience pi sana last year. Jadik, kata orang tua2, tak elok simpan2 , mana2 yang kita tahu...

jadi kepada mana kutu2 yang berpeluang menunaikan haji atau umrah (since sekarang dah musim-nya....) pada ini tahun, gua buka kaunter pertanyaan kepada lu orang.

Soklan runcit2 sahaja la wa layan. Yang heavy2 , gua pass kat ust2 letup macam Ust Daud Che' Ngah je ler....hu hu ...

contoh soalan :
hey gunx ! mana port paling best makan kat Madinah ?
weyy! cam ner trick nak snap gambo Kaabah ?
kalau room mate gua wat hal , apa nak bikin ? nak kene amuk ke ?

hahh , gitula lebih kurang...hantarkan soklan2 ke alamat email gua : ahmad.rizal@gmail.com

tu je la mampu gua bikin, lebih2 tak de la.

2 ulasan:

salman ® berkata...

soalan mcm ni boley ke?
"camna nak snap gambo kita biar kasi nampak muka cerah beriman di Mekah? walaupun pada azalinya tidak lah CER mana?"

eheheheh

gunx berkata...

ha ha ha lu memang licik.

banyakkan zikir, fikirkan ada orang yang tidaklah seCER mana, tapi kaya seperti sivaji dan pelakon2 tamil yang lain. amcam ?