18 September 2006

Pilgrim Yer self
Malas tu nak pindah .. sesuatu yang memenatkan.
pagi sabtu kemarin, gila liat nak bergerak, hari ni kene kerja keras dan dengan penuh harapan ada kengkawan mai tolong. giler ngko, walau pun barang2 aku tak de le besau sangat. tapi dengan mengambil kira tingkat 5 yang tiada berlift, ini adalah sesuatu yg giler jika aku dan bini memikulnyer sorang.

kami sarap dan Abg Yusof Lori call tanya rumah., phew !! hingat lori tak leh mai, itu pun satu pasal gak kalau dia tak mai. dah sarap, cepat2 ke rumah 5 tingkat , eh! tingkat 5. bawa kuwo barang2 semua...

tgk jam di tangan, kengkawan tak sampai2 lagi .. jenuh aku ni kang. alih2 kul 9 steng, tersembul kelibat sorang , selang 5 minit, timbul lagi sorang. phew !! lega aku! sib baik dapat jiran2 yg ok.. bhahaa...leh minta tolong ...
tq to Solihin, Fong dan isteri, Maei, Faiz , Kimi, Bayam, Hafiz Puchong dan kawan dia yang tertinggal kunci kat dalam kereta masa balik . aku halalkan penyangkut baju aku tu . bwhwhaaaa... tq also to bro Maszlee Malik dan isteri dan anak2 kerna membenarkan aku merembat rak tv yg sangat kami dambakan ... tq also to Bro Yunus dan isteri kerna hadiahkan kami astro ..heee...tq also to ipar duai dan biras2 yang datang tolong sediakan judah, tq and tq , ....

bermula secara rasminya kami menduduki :

7, jalan nuri 7/20,
jalan nuri 7
seksyen 7, kota damansara.

mai la datang ke rumah . sila sila !!

3 ulasan:

gunx berkata...

test

Akram berkata...

bro, letak alamat detail ke tu bro, bahaya tu.

nikiysa berkata...

slamat berhijrah.. tahniah..dah dok umah baru..semangat baru ni.. slamat berposa.. wey apa ym baru hang?