12 Julai 2005

Soalan Killer


Tengah sedap aku bersantap menyental udang masak pedas semlm, aku ralit perhati wife aku ushar aku ...aik! mesti ada mende pelik dia nak tanya ni ?? aku saspek langsir tuh ... dah lama gak aku tak tukar since kawin .... kalaau langsir tu leh berkata2 mesti dia dah nyumpah giler aku ... tak reti2 ke nak tukaq ... raya dah dekat ni ....

Aku meneruskan sessi mencekik dengan rakusnya .... habis satu pinggan, tambah lagi .... sambil anak mata aku curi2 pandang kat wife aku ... dia masih berdiam lagi ... halamak ... kalah citer mistik nyer tahap saspen nih ....

aku cuba aa buka topik ngarut ... ice breaking kunun2... kami ketawa bersama2.... tapi aku rasa dia masih nak tanya aku something .... tiba2 aku nampak bibir dia mula bergerak2....aku menanti dengna penuh debaran sambil tekak mengunyah ikan kerisi goreng ....

"Bang ! Lama tak solat subuh berjemaah di masjid ?"..

Gulp!! aku terus minum air tanda something melekat kat anak tekak sekaligus tergeliat otot2 dengan soalan subjektif yang begitu killler sekali ...

3 ulasan:

bayam berkata...

bagus la org rumah ko.. saling ingat mengingatkan.. syabas bro..

Tanpa Nama berkata...

aduss, aku yg tgh makan wajik mixed durian kat opis ni pun tersedak geng...

delinn berkata...

keekekekek
mula2 baca, aku turut saspen bacanya. Rupanya.. kekekeke. Bagus lah dia. :)