11 April 2005

mafia



hampir aku jadi mafia jumaat malam lepas, aku yg baru nak bermanja2 ngan kancil aku ...tiba2 somebody dah semacam
mengeruhkan hubungan intim kami. seperti biasa aku juga manusia yang perlu merembeskan peluh .... so FUTSAL al kununnya dapat menjawab persoalan ini...so , secara rutinnya, aku ke FUTSAL aa last friday nite...

begituh berhati2 aku menyusuri laluan mula dari masuk LDP, masuk ke UIA matrix PJ, masuk ke UNITAR, tiba kat simpang nak hala ke masjid bulat....aku berenti aa cam biasa...kat simpang...aku nak keluar , tup! aku break pasal keta merempit agak laju..so dengan penuh rendah diri aku stop sat....TIBA-TIBA ...

IKLAN
Lawatilah laman www.palestinkini.info bagi mendapatkan berita terkini dari bumi Palestin. Bumi yang mempunyai kiblat pertama kita , baitul muqaddis

TAMAT IKLAN

DUMMM!!!! arghhhh tidak ... Tsunami lagi .... kete aku terlajak bberapa meter ke depan... ni baper skala rikter ni..???
hati aku dah berdenyut...tangan aku dah ringan...otak aku dah tak center...!! aku mesti kakikan dia ni ???? sapa yg hentam belakang kete aku nih huh ???? aku jalan ke depan sat....aku perati jek ... iswara kat belakang tuh ...pompuan..!! pedulik apa aku !! dia berhak di belasah !! hahahhahaha.......

aku ushar kete aku ... tak de pe pe .. aku rasa . nothing yg pecah ...muskil !! "tak de apa2 ke bang?", tanya dengan nada gugup!! ek lehh...dah langgar aku ..nak bergugupan lak .... "Tak de pe ni.l" jawab sambil membengkokkan kening tanda marah.... aku rasa sekali lagi ... yerp! confirm tak de yg pecah....alhamdulillah...

pompuan tu belah secepat mungkin .. cepat je dia rempit blah ...aku pun meneruskan journey utk merembeskan peluh...

4 ulasan:

salman ® berkata...

ahh..kalau aku. aku ikat tgn pempuan tu. sumbat mulut dgn stokin bola n letak dia dlm bonet. tak mafia la hang gunx..

Tanpa Nama berkata...

ekeekekekke

mafia sungguh ko eks gunx.. ekekeke

-DeLiNn-

Suhaimi berkata...

gunx... cun tak wanita iteew... hehhee.. siap iklan palestine tu.. hehehe bagus... kreatif...

sgarul berkata...

kalau aku...
aku ngurat pompuan tuh..

ehhh..
oooppsssss....

:))