24 Mac 2005

Libray

sorryy aa delinn, aku baca blog ko , terus aku flash back kenangan UUM ...har har har !! best tul! seperti biasa kenangan manis kene di catitkan . tul tak ? dasar blogger jalanan cam aku ni ....hahhaha....

dulu aku dikategirikan sebgai anti-library, library bagi aku adakah rumah hantu penuh dengan mende mistik ... ornag yg dalm tu semua sikat rambut belah tepi berkilat dan berkaca mata tebal 6 inci!!

tahun pertama kat UUM ...ishhh tak kan nak citer dari mula ? kang jadi novel plak ? jadi novel satu hal , kang best-seller plak ? lagi haru ...opss...

aku mula terjebak ngan libray UUM nuhh...masa dah get addicted ngan programming...nak beli buku , nasi pun kekadang aku miss mkan..? so terpaksa pi ke 'rumah hantu' tu a...

mula2 rasa bersalah giler kerana melanggar prinsip aku sebgai anti library..tapi lama2 aku jadi ngam ! hinggakan staff library ada yg dah kenal ...(ini pasal kes CD patah! (nnt aku citer dalam bab lain))...

hidup terasa indah sekali .. bagai aur ngan tebing , bagai hang tuah ngan tun teja , begituh akrab aku ngan library,,,sehinggakan aku leh tidur dengan aman sekali berbantalkan buku yg telah disetkan menjadi bantal ...

seperti biasa, kalau dah jahat nakal, aku kekadang terover .... mana2 buku yg aku suka, aku surukkan ..heheh...kat dalam rak lain...next time aku sambung baca, sampai habis...kuikui...

klimaks hubungan aku ngan libray time CD patah...masa tuh dah final year...perghh...dugaan time tuh ... ratusan duit habis ..eh! nnt aku citer lain kali , ada kerja lak !

4 ulasan:

salman ® berkata...

aku dulu suka makan dkt cafe library tu. sodap gak.

*pernah kena halau dr library sbb rambut panjang. ek elee...tak panjang mana pun. jelesla tu.

bayam berkata...

wa dulu 1st year layan library g dengar cd je kat atas tu.. ngamho siut sound dia... penah layan ugly kid joe tu dlm tu.. muehehe

Tanpa Nama berkata...

nak re-quote ayat ko...
"...ornag yg dalm tu semua sikat rambut belah tepi berkilat dan berkaca mata tebal 6 inci!!.."

ahahaha.. ada kaaa... ekekekek.. tu la orang kata tak kenal maka tak cinta.. tapi bab aku... kena la bercinta dgn lib dalam keterpaksaan sebab nak xm!!

pasal lib uum.. tpt makan dia best! library UUM best dr UPM, jauh beza!! bila ngantuk, leh layan lagu..betul tu cik bayam.. :D

~DeLiNn~

gunx berkata...

tu anggapn aku dulu ...skang tidak lagi kott...!
tapi library UUM mesti best ...
nnt ada idea aku tuis edisi ke2 lak..stay tuned