21 Mac 2005

hantu (patched)
citt...at last my wife accidentally tengok gak citer hantu Indon ni...aku pi rumah abg ipar aku kat Kepong ... terkeluar lak topik citer tuh ... maka my wife pun terexcited aa...ciss....aku pun tak leh escape dah .... terperangkap oleh situasi....maka, tonton aa citer tuh...

maka, seharian aa kami macam tak motivated....aku dah agak dah ... kalau tgk camni .. produktiviti akan kurang...minda akan di down sedown2nya.... aku dah cakap daripada hidup diselubungi misteri, baik kta fikir mende2 lagi besar....

isu babi ke ? isu rokok ke ? isu dadah ke ? isu Palestin ke ?

arghhhh.......kenapa aa si Indon ni leh terfikir nak buat wat citer yg meng low-moralkan hidup aku !!!!!! *nada geram kesumat * ganyang pak! ganyang

sepet
baru tengok iklan sepet, nampak mudah dan ringkas dan mesej sampai kat aku sebagai bakal audien .... menarik industri iklan ni yek .... kene fikir keluar kotak sikit ... macam citer The Appretice mlm tadi .... perah otak nak fikir nak sampai maksud produk Levi's 501 kat pelanggan....bukan senang kan ? berbalik pada iklan Sepet....3 perkataan dengan 3 scene ... dah cukup ! lengkap dah ! tak yah lama2 .....

Tiada ulasan: