28 Februari 2005

Tidur

wahh!!! aku tak cukup tidur la pulak .. rabak mata nih.... semlm hari yg begitu chaos dalam diari hidup aku ...hehhe.. mula kul 5 pagi bangun , hantar kawan ajar kelas kat Subang , balik dalam 8 pagi ... layan teh wife aku sat... (antara rukun hidup aku .. tak dapat hirup rasa tak de kick ... macam ganja lak ...), rempit ke Subang Jaya , pi kelas Design Pattern , bang hamdi ajar ... java expert .. alhamdulillah dpat kutip sikit ilmu dia ... Facade tu rasanya dah faham tapi tak dapat nak implement lagi camne.. tak projek skang ni .. ke aku nak initiate projek sendiri .. tak kan berserah jek ... nnt berkarat aaa... hehe..

antara yg dapat :
1-masalah dalam software developmet {extendable issues, jumping develpment phase, etc}
2-definition and real world usage of Facade Design Pattern (one of the pattern introduced by GoF)
3-object modelling based of requiremnt
4-code generation demo by Hamdi

...luas rupanya ilmu software development nih,,,

balik kelas , sampai rumah kul 4.30 ptg, layan lelap jap setengah jam. dapat call ...ada meeting di Bangsar....siapkan part aku ... dalam masa 2 jam dalam keadaan begitu pressure sekali , aku dapat siapkan bersound trackan teriakan AY menangis di petang hari ... ok siap ! rempit plak ke Bangsar...submit .. Done !! rempit ke KJ plak ... shopping barang dapuq kat Giant ... done !! balik flat ...

1 ulasan:

private investigation berkata...

Hello there gunx, I find reading blog articles like this post most rewarding. It enhances the experiences of life in many cases.

Being a webmaster I tend to sometimes have a soft spot for blogs related to private investigator and /or sites that are built around private investigator type items.

Once again, thank you gunx, and I will look for your posts again in the future. :-)