18 Januari 2005

kancil



"Rizal, kete ko esok petang leh amek...", call yg dapat menceriakan hati aku skit .. tak dapt esok, aku takek leher ko ....!!! serius ni !!!

semlm lepak sekejap kat Kelaput...amek kad kawin tak de envelop ...anyway nice wedding card bro... jgn jadi macam aku .. kad kawin macam flyer gig underground jek ....print kat a4, lipat lebih kurang , masuk envelop , setel !!
muskil kengkawan ! nak kawin ke ? nak buat gig ?time aku dah lepas ., tiba giliran ko laks ...niatkan kerana Allah, ikut sunnah ....ramaikan golongan muslim yg bukan sahaja muslim tapi muslih (mensolehkan orang ! )

selamat pengantin baru !
selamat bekereta baru ! ...tu utk aku aa.... hehhehe....

tak dapat esok , siap ko !!

4 ulasan:

salman ® berkata...

hehe...dah hampir 1 page ni cerita keta ko je. gunx, dapat keta kalu..kite test kat LDP (KJ - Toll Sunway). Aku pun cc sama ngan ko. 660. so level la. Enjin stended lagi.

syarat :
1. mula dgn gear 3.
2. aircond bukak full.
3. takleh drop gear bwh dr gear 3

ada brani? ahahahahaha

sgarul berkata...

selamat raya aji..
selamat berkereta baru...
selamat memandu..
selamat dan selamat...

gunx berkata...

hehehe... nak wat camno ? tu je isu yg ada ....
hehehe....

dah dapat senyap aa......!!!

bayam berkata...

garang nya ko gunx ekkk selamba je nak takek leher si rizal (jugak!)

anyway congrats pasal kete dah nak kuar.. nnt leh la konvoi balik Pahang.. pastu aku lek je tinggalkan ko.. huhuhu