28 Julai 2004

Palestin oh! Palestin
Thanx to Isman .. cos tolong aku terjemah satu artikel ttg isu Tembok Anti-Apartheid.
kesian depa ni ... tanah kene amibil , kene tembak plak , kene usir ,
aku tak leh bayang guaner life depa...
bila aku fikir2 , betapa syukurnya aku dok kat Malaysia...selesa...
tapi aku tak leh dok diam jek ...masalah Palestin adalah masalah aku jugak ....depa sedara aku ....
kene bantu .... hopefully ramai lagi orang macam Isman akan muncul ...

tak de mood tulis blog hari ni .... simpan dalam otak dulu ....
majalah ANIS yg baru beli semlm, banyak sentakkan tidur lena aku ....

better beli ... bagi yg nak berumah tangga... ehhe....
bayam ! beli jgn tak beli ... hehhe...





5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aikk apsal nama aku naik lak nie.. hehe - BAYAM

gunx berkata...

SMI-aaa..... hhehehhe

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..

wahh another geng ittutor dah ada online journal..very good then..keep on writing bro!.
FEEL free to visit mine

http://ayobkelubi.tripod.com

salman ® berkata...

gunx,
beli majalah PA&MA pun ok gak
byk gak info dlm tu
aku pun baca bila wife aku suruh baca
ehehehe..kalau tak..haghammmm

FiMF berkata...

Lepas ni aku pun nak subscribe jugak lah majalah
Anis dgn Pa&Ma.

LMT,
Pinjam Pa&Ma yg lama² boleh? :-)

FaRiS