04 Ogos 2006



Dull Maths

Maths memang tak menarik bagi kaki conteng cam aku ni. Aku kunun2 darah seni tendency kepada bende2 abstraks dan tidak terkongkong dengan protokol2 yang memenatkan. Maths tidak berada dalam list feveret masa form 1-4 , form 5 baru suka, tu pun pasal cikgu ajar tu best dan selalu motivate bahawa budak sekolah agama boleh score dalam Maths dan bukan hanya champion menghafal kitab2 Arab (tak paham pun!!).

So, kalau aa Maths macam ni... tentu aku antara student yang duduk paling hampir dengan papan hitam atau dalam bahasa Arabnya di panggil "Sabburatun".

Tiada ulasan: