06 Julai 2006

Gunx ! We're History !!

kul baper ko bangun masa game tu ?
err...kat kul 4 pagi, masa tu tgh rest nak masuk seken half

instinct ko utk game kali ni ?
hati kecilku bbrp kali berdetik , itali mempunyai banyak sekali kelebihan. koordinasi hantaran begitu baik sekali. sesekali sekala 'lakonan' mereka menjadi. sejak dari dulu lagi benteng pertahanan italy begitu sukar ditembusi. gerakan menyerang juga amat manakutkan.


Eh! ko ni macam pesimis je ? dulu bukan main lagi taksub ngan Jerman !
eh ! pehlezzzz !! aku still minat Jerman. team kali ni aku memang masyuk. terutama pemain gantian yg kepala botak tu , ntah aku tak hingat nama dia... dia perlu diberi pendedahan sebanyak mungkin utk memantapkan lagi gaya serangan. begitu juga dengan goalkeeper , Encik Leman tu, dia cool ... ramai orang predict, jika penalti mlm tu, kelebihan kepada Jerman, namun sampai bila nak ended ngan penalti kan ?? jemu gak !! pepepun tahniah kepada Italy *sambil menghentak meja*.

Pendapat ko ttg Klinsman ?
aku dengar dia tak ngam ngan Brekinbaur , tapi setelah dia membawa Jerman ke semi, mamat tu dah mula percaya kat dia ...ntah aa...lantak korang aa....janji berikan kami persembahan sebaik mungkin

Ko masih lagi nak pakai jersi Jerman lepas ni ?
eh ! tentulah , leh bawa pi masjid , main futsal, pi kenduri kendara, pi show off kat kengkawan ... uhuuuhu....

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ko masih lagi nak pakai jersi Jerman lepas ni walaupun cuma ada 2 strike je?

salman ® berkata...

nama mamat botak tu Odonkor. Asik lap janggut n hidung dia dgn jersi..

Tanpa Nama berkata...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it video editing schools

Tanpa Nama berkata...

That's a great story. Waiting for more. » » »