03 Julai 2006

Gunx ! We're heading into Semi !!

di mana ko berada ketika German bertemu Argentina ?
Erhmmm, aku tengok kat kedai mamak kerna apala RTM ni tak de la pulak wat live, so terpaksa aku merugikan rm2.50 aku kerna mengorder kopi tongkat ali.

apa perasan ko ketika Argentina mendahului satu gol ?
kaget gak aa, aku juga dihujani sms yang menyatakan kegembiraan mereka German ketinggalan.

Ko betting ke ?
Haram la weii ...

Perasan ko apabila Kloser menyumbat masuk ?
wahh..time tu aku panjat atas meja kat kedai mamak sambil menari2 kegembiraan sambil menyanyi lagu kebangsaan German...tindak tanduk aku amat tidak disenangi oleh rata2 penyokong Argentina ketika itu. oh ya ! aku reka je tu .. hehhe...

Komen ko atas kegagalan England dan Brazil ?
No komen ... *sambil menekup mulut menahan ketawa*



5 ulasan:

Suhaimi berkata...

rasa nak menitis air mata bila klose jaring gol.. sedihh tau argentina kalah :(

[emo_sern]

abg napie berkata...

..........

tak sangka hang ada interest kat germany. samo la den..

bayam berkata...

dah dah.. dah kalah dah german pun.. uwa...

Akram berkata...

hehe, german dah balik rumah dah bang, dekat je rumah diorg, senang nak balik, hehe.

Azzurri Rulezz!!

Tanpa Nama berkata...

Excellent, love it! » » »