21 Jun 2006

KLIA, Germany dan iPod - versi rejuvanate

Celcom KLIA -
satu ketika dulu, aku pernah ke situ, buat satu gateway sms. dan testing kat sana. masa tu bulan puasa. boring tak hingat. sib baik ada geng celcom yang sempoi. terhibur aku dengan aksi2 mental derang. sekarang sekali lagi . aku ke situ. membuat testing. kali ni aku bertemankan Hafez. mental cam aku gak. sib baik satu kepala. Man Jawa lak dah tak de, dengar citer dia naik pangkat, so dah tak duduk kat KLIA dah . melepak di Celcom PJ jek ...
rutin hidup sama jek ... menu makan tengah hari pun sama .. hehhe... korang tengok aa , gaya aku tulis blog pun boring jek ...hehe... saje aku nak wamap balik medula oblogata aku agar kembali aktif ...
Aktifkan dirimu !!

Germany - jersi dah beli, pesan kat member yang balik ke Kelantan. sebelum ni aku dah beli satu jersi kat Giant, murah giler ... 13 hinggt. pembeli yang kurang sabar cam aku ni .. terus sambar tanpa meneliti spesifikasi jersi tersebut. bila aku beraksi depan cermin ..

aaaaaaa....laaa....makkkkk !!! apasal 2 je strike ni ?????????? *jerit aku tanda protes atas kebodohan diri aku sendiri*. minik aku gelak sakan tengok jersi spastik tersebut. hingin sahaja aku bakar Giant Kelana Jaya kerana menjual produk tiruan yang tidak original !! arghhhhhhhhh.............. tapi sekarang....

aku beli buat kali kedua. kali ni mengikut spesifikasi. aku sudah menyesal. sbelum membeli , telek dahulu. dah puas hati , baru henjut beli !! aparaaa ...gunx !!!

iPod - ini adalah kebodohan aku yang kedua. aku henjut beli satu gajet cam ipod , kerna aku terlalu menginginkan iPod sampai satu tahap aku melupakan perkara yang lebih penting. sudah beberapa kali nasihat di beri, namun semangat bodoh sombong aku mengatasi segala2nya....yeahh !! aku sudah beli .. namun sudah suratan takdir...
baru satu hari pakai .. dah kong ... !! padan muka gunx !!!

moral of the story .... gunx adalah insan biasa .... kerap melakukan kesilapan dan fatal error !!! maafkan daku ... aku sudah menyesal .. hehhehe

2 ulasan:

1kHz berkata...

"..produk tiruan yang tidak original.."

Hahaha, itu lah ayat yg paling menarik aku dgr hari ini :D

delinn berkata...

heheheehe

baper seng iPod tu? :D