23 Jun 2006

A Glance Through

at Time Square,cuba main2 game ntah apa2 dalam tu...
aku heran camne depa leh wat bende2 ngarut camtu..
leh ada roller coaster la pulak dalam bangunan tu..
mesti payah giler nak design ...

aku tak tahu bila bangunan tu akan runtuh selain dari hari kiamat.
tapi ..... cara depa wat tu aku kagum ...

poser dgn jersi jerman yg mempunyai 2 strike..huhhu....
AY baru jaga tiduq ... layan mini train... masyuk gak ... time dia masuk terowong tu , baju aku jadi satu macam ... korang pi aa kalau nak tahu ...hhhee

atas permintaan delinn, aku publishkan ipod yg aku hangin sampai skang..satu hari pakai dah kong .. leh claim warantty, tapi nak pi ke loyat ... aku cukup tak suka... naik turun lrt and so on ....

errr..ada orang nak beli tak gajet ni ?? hhehe.....

Tiada ulasan: