22 Mac 2006


Pondering

kekadang aku menci gak tengk orang poyo, walhal aku pun poyo jugak..apa salahnya kita slow down ,, atau pun kita treat as friend, bukan robot..wat cam peer-to-peer.. bukan client-server ..

kuli pun kekadang ada gak sentimental emotion dia walaupun kat luar cam brutal tak hingat...time discussion kita wat cam kawan2 , bukan bermakna kitaorang akan take for granted kelonggaran tu, cuma aku suka friendships..

walau pun korang ada kelebihan , mungkin kekurangan ko , aku ada ... dan kekurangan aku yg berlambak ni ada kat jutaan umat lagi kat dunia ni ... cuma ...

try treat us like friends...kita peng yu !!

Tiada ulasan: