22 April 2004

lately, aku macam tak de semangat ...
mungkin sebab aku tak buat something new...

aku jenis macam tuh .. kalau buat bende sama jek...
mula datang rasa bosan ... aku rasa majority akan jadi macam tuh kot ..hehe...

aku tercari2 apakah bende yg nak aku buat ??
at least small project ... macam zaman aku bujang dulu ..
terkejar2 orang nak jual software yg aku buat sendiri ....

pi sana ,orang tak beli , pi sini orang tak beli ....
mungkin harga tak kena atau aku tak pandai promote barang ....

hahaa...teringat zaman tu , memang best ....

aku teringin nak buat kerja macam tu lagi ...
at least , otak aku 'berfuungsi' ... hehehe

aku ni dah aa makin tua ...
tapi tak de something aku leh di kira leh manfaatkan orang ....

macam Graham Bell ke ,macam Thomas Edison ke ...
macam Linus Torvalds ke ... macam Bill Gates ke ..

kekke.....
ntah apa2 aku ni ....fikir melalut pepagi ni ...

eh! aku rasa macam nak pi Mid Valley tgh hari ni ....
nak beli cd kosong ... nak burn fedora yg baru aku donlod ...

ciao my friends..

ops... ada masa lawat aa laman web projek team aku nih ...

--------------------
www.palestinkini.info
--------------------

Tiada ulasan: